Livrare si returnare saltele

Livrari saltele

Livrarea saltelelor in Bucuresti este gratuita. Prin Livrare Gratuita se intelege transportul auto gratuit pana la adresa indicata.

Livrarea saltelelor oriunde in tara are pretul de 75 lei/saltea.

Saltelele se livrează în 2 zile lucrătoare de la lansarea comenzii.

Livrarea saltelelor in tara se efectueaza in felul urmator:
– de catre magazin-saltele.ro în Bucuresti și localitățile limitrofe.
– de catre servicii de curierat specializate pentru restul zonelor din Romania.

Returnarea saltelelor

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.
Puteti returna saltelele achizitionate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:
1. Saltelele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera. Ca urmare, produsele care au fost despachetate din ambalajul original nu pot fi returnate;
2. Saltelele nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Saltelele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;
3. Pentru a putea fi returnata, comanda dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate.
In cazul in care comanda dvs. contine saltele facute la comanda, pe dimensiuni specificate de dvs., aceasta nu poate fi returnata.
Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii dvs., in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 30 de zile de la returnarea produselor de catre dvs.
Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client.
Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.
Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii magazin-saltele.ro, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.