Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

1. Confidentialitate
Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca saltxxi.ro poate inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre si al promovarii serviciilor oferite de saltxxi.ro. Aceste informatii, dar nu si datele dvs. de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera saltxxi.ro (studii statistice, studii de piata etc.). Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

2. Utilizarea informatiilor personale
Informatiile despre dvs. pot fi folosite de saltxxi.ro doar in scopul comercializarii produselor si serviciilor oferite, de exemplu pentru:
a. procesarea comenzilor sau cererilor dvs.
b. oferte de servicii si produse
c. facturare
d. solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.
e. realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor saltxxi.ro si al serviciilor furnizorilor si partenerilor sai.
f. contactarea prin posta sau prin oricare alte mijloace in legatura cu produsele oferite de saltxxi.ro sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai saltxxi.ro care prezinta, in opinia noastra, interes pentru dvs.
g. inregistrarea dvs. in vederea acordarii de reduceri, bonusuri, credite etc.
Facem toate eforturile ca informaţiile de natură personală pe care ni le furnizaţi să rămână confidenţiale. Deşi folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

3. Livrari saltele

Livrarea saltelelor in Bucuresti este gratuita. Prin Livrare Gratuita se intelege transportul auto gratuit pana la adresa indicata.

Livrarea saltelelor oriunde in tara are pretul de 75 lei/saltea.

Saltelele se livrează în 2 zile lucrătoare de la lansarea comenzii.

Livrarea saltelelor in tara se efectueaza in felul urmator:
– de catre saltxxi.ro în Bucuresti și localitățile limitrofe.
– de catre servicii de curierat specializate pentru restul zonelor din Romania.

4. Returnarea saltelelor

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.
Puteti returna saltelele achizitionate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:
1. Saltelele sunt impachetate in ambalajul original, respectiv daca nu au fost dezambalate din folia de plastic care le acopera. Ca urmare, produsele care au fost despachetate din ambalajul original nu pot fi returnate;
2. Saltelele nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Saltelele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;
3. Pentru a putea fi returnata, comanda dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate.
In cazul in care comanda dvs. contine saltele facute la comanda, pe dimensiuni specificate de dvs., aceasta nu poate fi returnata.
Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii dvs., in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 30 de zile de la returnarea produselor de catre dvs.
Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client.
Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.
Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii saltxxi.ro, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.

5. Modaltăți de plată

  • plata ramburs la livrare
  • plata online cu cardul securizată. Plăți sigure prin sistemul 3D Secure furnizat de procesatorului de plăți Netopia.

6. Garanție produse

Toate saltelele noastre au garanţie 3 ani numai în cazul în care sunt respectate următoarele

6.1. Condiții de garanție

1. Termenul de garanţie începe de la data vânzării saltelei. Durata de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la care consumatorul a reclamat defectarea produsului şi până la data punerii acestuia în stare de folosinţă.
2. Salteaua care se vinde cu garanţie va fi însoţită de Certificatul de Garanţie ce cuprinde instrucţiuni de păstrare şi folosire a saltelei, condiţiile de garanţie şi declaraţia de conformitate.
3. Vânzătorul este obligat:
• să demostreze cumpărătorului că salteaua este în stare de funcţionare şi nu are defecţiuni;
• să completeze citeţ toate datele şi să aplice ştampila.
4. Cumpărătorul are dreptul, în termenul de garanţie, în mod gratuit, la:
• repararea saltelei în cazul unor defecţiuni de fabricaţie;
• înlocuirea saltelei care nu poate fi reparată sau care a fost în reparaţie peste 10% din termenul de garanţie.
5. Pentru a beneficia de garanţie, cumpărătorul trebuie să respecte următoarele:
• să folosească şi să păstreze salteaua cumpărată sau dobândită conform instrucţiunilor de la cap.II;
• să respecte condiţiile de garanţie şi să păstreze Certificatul de Garanţie;
• să se adreseze exclusiv S.C. SALTEX MOB S.R.L. în caz de defectare, nepermiţând persoanelor neautorizate să repare salteaua defectă;
• la întocmirea reclamaţiei să menţioneze data certificatului de garanţie, denumirea şi tipul defecţiunilor constatate.
6. Garanţia se pierde în cazul în care:
• salteaua a fost manipulată necorespunzător (a fost deteriorată mecanic: spartă, ruptă, zgâriată, etc.
• salteaua a fost stropită sau găurită în urma contactului cu ţigări sau chibrite;
• salteaua a fost îndoită;
• s-au efectuat intervenţii neautorizate asupra ei.
7. Ce nu reprezintă defect şi nu face obiectul garanţiei:
• dacă trageţi de feţe şi acestea se ridică;
• dacă aşezaţi salteaua pe lateral şi aceasta flambează (deoarece trebuie să stea pe orizontală);
• deformarea (tasarea) saltelei mai mică de 2 cm nu modifică proprităţile saltelei şi nu face obiectul garanţiei.

6.2. Instrucțiuni de păstrare

1. Transportul şi manipularea saltelei se face cu atenţie. Suprafeţele exterioare trebuiesc protejate prin acoperire în timpul transportului;
2. Pe timp ploios, umed sau ninsoare, transportul se va face numai în vehicule acoperite;
3. Pentru ca salteaua să nu se deformeze, ea trebuie instalată pe o suprafaţă dură şi dreaptă;
4. Salteaua va fi ferită de contactul cu lichide, ţigări sau chibrite aprinse;
5. Nu îndoiţi salteaua pe durata transportului. Este interzisă urcarea saltelelor cu liftul de persoane, transportul acestora făcându-se pe scări.

 

7. Obligatiile utilizatorilor la inregistrare
a. Accesul la continutul online al site-ului www.saltxxi.ro este liber.
b. Pentru optiunea “Login / inregistrare”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).

8. Limitarea responsabilitatii
Saltxxi.ro si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, saltxxi.ro nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi. Saltxxi.ro nu este responsabila in nici un fel pentru folosirea ne-autorizata a informatiilor prezente in acest site, fara a consulta in prealabil si consultantii nostri. Este posibil ca unele informatii sa nu mai fie de actualitate si in vigoare, ca urmare a unor schimbari legislative ulterioare.

9. Utilizarea site-ului
In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

10. Drepturi de autor
a. Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la: articole, informatii, fotografii, date – generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
b. Toate drepturile rezervate, conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor.
Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea exclusiva a saltxxi.ro. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzând dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea scrisa a saltxxi.ro.
c. saltxxi.ro nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

Copyright ©  SALTXXI.RO

Legislaţia aplicabilă
Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

Modificari
Saltxxi.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.
Pentru reclamatii si sesizari privind copierea ilegala a informatiilor din acest site, ne puteti contacta la telefon  0722 76 75 75 sau pe email la comenzi@saltxxi.ro.

Va multumim!
Echipa saltxxi.ro